ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1) ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ

Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να αποστείλετε το καταθετήριό σας (ή την απόδειξη εκτέλεσης συναλλαγής αν γίνει μέσω web banking) με email στο , αναγράφοντας επάνω το ονοματεπώνυμό σας, και τα στοιχεία επικοινωνίας σας (τηλέφωνο, e-mail κ.τλ.). Καταθέτετε όλο το ποσό μαζί με τα μεταφορικά. Στο Κούριερ έρχονται με την ένδειξη “ελεύθερα” που σημαίνει δεν πληρώνεται κάτι έξτρα κατά την παραλαβή.

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:  00260213590200952867
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Αγγελακόπουλος Παναγιώτης
IBAN: GR6402602130000590200952867 

Για μεταφορές χρημάτων από τρίτη τράπεζα, τα τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον πελάτη.
Κατά την κατάθεση του ποσού, είναι απαραίτητο να δηλώσετε τον αριθμό παραγγελίας. Στη συνέχεια, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο info@pantopolio1922.com.

2) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Στη περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή με τη παράδοση του προϊόντος στη διεύθυνσή σας, παρακαλούμε επισκεφτείτε  την ενότητα της ιστοσελίδας μας ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, για να ενημερωθείτε για τις σχετικές χρεώσεις αντικαταβολής.

3) Παραλαβή και Πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας

Για την παραλαβή από το κατάστημα απαιτείται να έχει γίνει εκ των προτέρων ή τηλεφωνική ή on line παραγγελία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αποπληρωμή με αντικαταβολή επιβαρύνεται με επιπλέον κόστος 1,57 ευρώ.

4) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ONLINE PAYMENT

Ο χρήστης σε περίπτωση που επιλέξει να προβεί στην εξόφληση της παραγγελίας του μέσω online πληρωμής θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία της κάρτας του.

Το Παντοπωλείο 1922 έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέσα για τη διασφάλιση της συναλλαγής και σε καμία περίπτωση δεν διατηρεί με οποιαδήποτε μορφή στοιχεία της κάρτας. Παρόλα αυτά οι χρήστες θα πρέπει να διασφαλίζουν ότι το περιβάλλον από το οποίο πραγματοποιούν τη συναλλαγή είναι ασφαλές και ότι δεν υπάρχει κίνδυνος διαρροής των δεδομένων τους. Σε κάθε περίπτωση το Παντοπωλείο 1922  δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που το δίκτυο ή ο υπολογιστής του χρήστη έχει πέσει θύμα κακόβουλης ενέργειας που μπορεί να οδηγήσει ως και σε υποκλοπή των στοιχείων της κάρτας. Κάρτες που γίνονται δεκτές: πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες VISA, Mastercard, American Express.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 1/1/2011 τα παραστατικά αξίας € 500 και άνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:
•          Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό μας
•          Χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας

Σας ευχαριστούμε!

 

Καλάθι αγορών
elGreek