Μεσογειακή διατροφή

Το Παντοπωλείον 1922 στα πλαίσια των δράσεων του εντάσσει και το κομμάτι της μεσογειακής διατροφής, τόσο ως γεωγραφικής και κλιματικής κουλτούρας αλλά και ως επιτυχημένης θρεπτικά διατροφής. Η λεκάνη της Μεσογείου, τα προιόντα, το κλίμα, αλλά και η αναγνωρισμένη σε παγκόσμιο επίπεδο για την ωφέλεια της διατροφής, δεν μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορους. 
Η πηγή πολλών προιόντων είναι τόσο δίπλα μας που απλά πρέπει να τα αγκαλιάσουμε. 
Σε συνεργασία με Διαιτολόγο Διατροφολόγο την κ.Έλπη Αγγελακοπούλου ερευνούμε, δοκιμάζουμε, ανακαλύπτουμε προϊόντα όσο και συνδυασμούς αυτών για μία ευχάριστη και ζωντανή ημέρα. Μέσα από την σελίδα μας μπορείτε να βρίσκετε άρθρα, ανακοινώσεις αλλά και να γνωρίσετε διατροφικές προτάσεις, να έρθετε σε επαφή μαζί της και να διαδράσετε σε θέματα διατροφής.

Έλπη Αγγελακοπούλου

Στοιχεια Επικοινωνιας
e-mail: elpidiet@hotmail.com

Η Έλπη Αγγελακοπούλου γεννήθηκε στην Χαλκίδα και μεγάλωσε στην Λάρισα.

Εκπλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Διατροφής του Universita’ degli studi di Bari, Facolta’ di Medicina e Chirurgia στην Ιταλία και από το 2002 διατηρούσε το δικό της Διαιτολόγικο γραφείο στην Λάρισα.

Από το 2003 έως και σήμερα ενημερώνει γονείς, εκπαιδευτικούς, παιδιά, προπονητές και αθλητές, μέσα από ομιλίες, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει, να αφυπνίσει και να προσεγγίσει το θέμα της διατροφής, από την παιδική κιόλας ηλικία. 

Παράλληλα αρθρογραφεί σε τοπικά έντυπα και συμμετέχει σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, αναπτύσσοντας θέματα που αφορούν τη Μεσογειακή Διατροφή.

Σε μια εποχή γρήγορων ρυθμών και απαιτήσεων, άγχους και καθιστικής ζωής η Μεσογειακή Διατροφή αποτελεί τη βάση της καθημερινότητας και την θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού.

Καλάθι αγορών
elGreek